Get Engel van de stad (Detective Makana) (Dutch Edition) PDF

By Parker Bilal,Kathleen Rutten

Wanneer er verminkte lichamen van jonge jongens gevonden worden in de achterbuurten van Caïro, wijzen de beschuldigende vingers meteen naar de christelijke gemeenschap.
Maar als detective Makana een vrouw met een gevaarlijk geheim besluit te gaan helpen, ontdekt hij een andere hyperlink die tot ver in het politieke hart van Egypte reikt …

Show description

Read or Download Engel van de stad (Detective Makana) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Stemmen (Dutch Edition) - download pdf or read online

`Mariss Jansons benadert de orkestleden met recognize. Na de repetitie geeft hij complimenten. Toch blijft er afstand bestaan tussen hem en de musici. De namen van de aanvoerders lijkt hij wel te kennen, maar de namen van veel anderen niet. Later zal een pas aangenomen orkestlid zijn twijfel uitspreken: Moet ik nu naar hem toegaan om me voor te stellen?

Get Wally Tax (Dutch Edition) PDF

Hij is de zanger met het langste haar en de ruigste podiumact, die in het voorprogramma van de Rolling Stones Mick Jagger doet verbleken. Wally Tax is het eerste rockidool van Nederland. Van 1966 tot 1969 speelt hij met zijn band The Outsiders elke zaal plat. Met de roem komen het geld, de groupies en de gekte.

Read e-book online Schuberts Winterreise: Een meesterwerk ontleed (Dutch PDF

Winterreise, de liedcyclus die Schubert in de laatste maanden van zijn leven voltooide is een van de indringendste en toch raadselachtigste meesterwerken van de westerse kunst. Ian Bostridge, een van de beste vertolkers van het werk, beschrijft de context en de weerklank van een muziekstuk dat ongeëvenaard is in de geschiedenis van het lied, mede aan de hand van zijn persoonlijke relatie met het werk.

Fantastisch lichaam (Dutch Edition) by Marian Boyer PDF

Na een ingrijpende operatie gaat Erica Staats weer aan het werk bij 's werelds een na grootste hygiënefirma, Beverly Cork. Het eindejaarsfeestje van het bedrijf markeert voor Erica het eind van een moeizame periode. In de toiletruimte van restaurant-annex-partycentrum Nippon sunlight ontmoet zij Arend Bender, werkzaam bij de afdeling Innovatie.

Additional resources for Engel van de stad (Detective Makana) (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Engel van de stad (Detective Makana) (Dutch Edition) by Parker Bilal,Kathleen Rutten


by Paul
4.2

Rated 4.84 of 5 – based on 16 votes